Werkwijze Felt Family

Eens in de zoveel weken opent de bestelronde voor een Felt Family portret.  Als je op de wachtlijst staat zul je daarover geïnformeerd worden. Als jouw aanvraag veel haast heeft kun je altijd een mail sturen naar [email protected]. In sommige gevallen lukt het om wat te schuiven in de planning.

Omdat de plekjes vaak binnen een paar uur bezet zijn kan het handig zijn om je van tevoren te oriënteren op de verschillende opties. Dan ben je hier op de juiste plek. Je leest hier over de mogelijke opties m.b.t. het ontwerp, de kleuren van het vilt, de kleuren van de lijst en de formaten. 

 

 

Het ontwerp

Tijdens de bestelling geef je een omschrijving van het gezin. Ook heb je de mogelijkheid om eventueel een gezinsfoto te uploaden zodat ik de verhoudingen goed mee kan nemen. Afhankelijk van deze info bepaal ik welk ontwerp uit de collectie het best passend is. Deze pas ik aan de verhoudingen aan van het gezin. Ook is het mogelijk een screenshot te uploaden van een favoriet ontwerp dat je eerder voorbij hebt zien komen. Zolang dat niet een uniek gepersonaliseerd ontwerp is kan ik dat gebruiken. Zodra jullie digitale ontwerp af is ontvang je van mij een sneak preview!

Helaas zijn niet alle ontwerpen voor alle samenstellingen en verhoudingen mogelijk (of worden mooi). Ook is het goed om te weten dat vrouwen- of meisjeslichamen met een jurk nooit benen hebben. Dat valt ook bijna niet op in de ontwerpen. Als dat niet je voorkeur heeft kun je bij de bestelling vermelden dat je graag wilt dat het “broekpakken” worden met hartvormige bovenlijfjes zodat het verschil tussen man en vrouw bijvoorbeeld duidelijk is. 

Wil je voor jouw gezin ook liever een uniek ontwerp? Ook dat is een mogelijk tegen een ontwerp toeslag. Dan start ik met een potloodschets om de voorkeuren af te stemmen alvorens ik hem digitaal teken. Pas na akkoord wordt het vilt gesneden. Deze ontwerpen worden daarna nooit meer voor andere gezinnen gebruikt. 

 

Vilt kleur

Op dit moment is het mogelijk om uit de onderstaande 7 kleuren vilt te kiezen. 

 
Kleur Baklijst

Op dit moment kan er gekozen worden uit 5 verschillende kleuren baklijst. 

Afmeting & bezorging

In totaal zijn er 9 verschillende afmetingen. Er zit een verschil tussen de klein en grootformaten i.v.m. de bewerkelijkheid en de verzendmogelijkheden.  In het onderstaande plaatje zie je ook hoe de afmetingen t.o.v. elkaar in verhouding staan. Daar zie je ook de bezorgkosten staan voor de verschillende opties. Een akoestisch vilten portret is mogelijk vanaf €450. 

De levertijd voor de portretten ligt op ongeveer 8-10 weken i.v.m de grote animo. Normaliter worden bestellingen op volgorde van binnenkomst opgepakt. In dit geval worden bestellingen vanwege de efficiëntie per kleur vilt opgepakt.