Briefing Felt Family

Briefing Felt Family

 • Vertel kort iets over de samenstelling van de personen. Mocht het op de foto niet duidelijk zijn dan ook graag ongeveer de lengtes.
 • Kies recente foto’s waar deze personen opstaan. Ik ontvang het liefst minimaal 1 foto waar iedereen samen opstaat. Dat helpt mij de lengteverhoudingen goed te bepalen. Mocht dat niet lukken dan graag een foto waar de volwassen personen samen staan. Daarnaast graag ook losse foto’s van een van de volwassenen met de kinderen. Op die manier kan ik zelf de “lengte-puzzel” goed maken. Met name van de kinderen zijn recente foto’s van belang (i.v.m. hun snelle groei). Omdat ik hoofdvormen ook zoveel mogelijk probeer te verwerken is het fijn als die vanuit een normaal perspectief zichtbaar zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  • Denk aan een kind dat graag bij een ouder staat, dat nooit stil staat maar juist speels is of een bepaalde dynamiek in het gezin die ik wellicht terug kan laten komen.
  • Je contactgegevens

   Mocht ik nog wat aanvullende vragen hebben, hoe kan ik je dan het beste bereiken?