Briefing line-art

Briefing Line-art portret

 • Vertel kort wat de samenstelling is van de personen. Mocht het op de foto niet duidelijk zijn dan ook graag ongeveer de lengtes.

 • Als je bij jouw bestelling een abstract portret hebt gekozen dan vul je de onderstaande vraag in.
 • Je mag ook screenshots van mijn werk uploaden als bijlage.

 • Als je bij jouw bestelling een herkenbaar portret hebt gekozen dan vul je de onderstaande vraag in.
 • Kies recente foto’s waar deze personen opstaan. Ik ontvang het liefst minimaal 1 foto waar iedereen samen opstaat. Dat helpt mij de lengteverhoudingen goed te bepalen. Mocht dat niet lukken dan graag een foto waar de volwassen personen samen staan. Daarnaast graag ook losse foto’s van een van de volwassenen met de kinderen. Op die manier kan ik zelf de “lengte-puzzel” goed maken. Met name van de kinderen zijn recente foto’s van belang (i.v.m. hun snelle groei). Als je hebt gekozen voor een portret met herkenningspunten dan ontvang ik graag foto’s waarop de haren (zoals die meestal gedragen worden) van iedereen goed te zien zijn. Voor beide type portretten heb ik foto’s nodig waar de gezichtsvorm goed te zien is. De beste foto’s zijn foto’s die recht van voren genomen zijn.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  • Je contactgegevens

   Mocht ik nog wat aanvullende vragen hebben, hoe kan ik je dan het beste bereiken?