Gepersonaliseerd 3D portret

Minimalistisch, eigentijds &
veelzeggend

Eind januari 2023 is de eerstvolgende mogelijkheid om een plek te veroveren voor een gepersonaliseerd kunstwerk. 
In totaal zijn er gemiddeld 5 plekken per opening (dit is afhankelijk van de type aanvragen). Geïnteresseerden die op de interesselijst staan krijgen voorrang d.m.v. de mailing die ze ontvangen. Wil je die kans ook krijgen? Schrijf je dan in op de interesselijst.

Een gepersonaliseerd 3D portret is minimalistisch zodat de aandacht gaat
naar de kern van jullie verbinding en liefde. Met minimale elementen worden
veel lagen zichtbaar. Een dierbare en unieke herinnering voor nu en voor later.    

 

Een warme herinnering, belangrijk persoon of bijzondere gebeurtenis in je leven. Iedereen heeft zo zijn of haar momenten die waardevol en blijvend zijn. Een gepersonaliseerd 3D portret zorgt ervoor dat die waardevolle momenten écht bij je zijn en ook voor altijd bij je blijven, dit gepersonaliseerde 3D portret vertelt tot in de details jullie unieke en eigentijdse verhaal. 

Ieder gepersonaliseerd 3D portret wordt ontworpen op basis van jullie persoonlijke verhalen en voorkeuren. Ieder portret heeft iets eigens en iets bijzonders en daarom wordt ieder portret stuk voor stuk met liefde en passie gemaakt. In het ontwerp houd ik er rekening mee dat de gelaagdheid is opgebouwd doordat verschillende elementen op elkaar steunen. Dit is een verwijzing naar de symboliek zoals de liefde en de dynamiek in het echte leven zou moeten zijn. In het portret zit een duidelijke herkenbaarheid in de gezichtsvormen, lengteverhoudingen en eventueel een specifieke dynamiek, zelfs je peuter herkent zich meteen! Door de rust in het portret krijgen krijgt jullie gezinsdynamiek de ruimte om te spreken. Zo’n gepersonaliseerd 3D ontwerp maken wij écht samen. Het is een bijzonder proces zowel voor jou als voor mij. 

Een favoriet!
Het gepersonaliseerde 3D portret is een veelvuldig gekozen jubileum cadeau, huwelijkscadeau, kraamcadeau of gewoon een waardevol bezit voor jouw eigen gezin. Ondertussen is het gepersonaliseerd 3D portret onder velen een begrip geworden. Dit is ontstaan vanuit inspiratie van mijn eigen familiegeschiedenis. Benieuwd naar dat verhaal? Lees het hier!