Gepersonaliseerd line-art portret

Minimalistisch doch veelzeggend

Eind januari 2023 komen de eerstvolgende plekken vrij voor een gepersonaliseerd line-art portret op aanvraag. 
In totaal zijn er gemiddeld 5 plekken per opening (dit is afhankelijk van de type aanvragen). Geïnteresseerden die op de interesselijst staan krijgen voorrang d.m.v. de mailing die ze ontvangen. Wil je die kans ook krijgen? Schrijf je dan in op de interesselijst.

 

Minimalistisch, maar zo veelzeggend. Een persoonlijk en eigentijds line-art portret waar je later op terugkijkt en je exact herinnert hoe de liefde en warmte van dat moment was.

Door de subtiele lijnen in dit gepersonaliseerde line-art portret ontstaat die verbinding en warmte. Dankzij het minimalisme komt de focus op wat echt belangrijk is naar voren: de liefde. Zonder enige afleiding van dingen die er niet toe doen. Een gepersonaliseerd line-art portret vertelt jullie verhaal door middel van abstracte lijnen. Wil jij een bijzonder moment, warme herinnering of belangrijk persoon op een unieke manier voor altijd bij je hebben? Dan is dit gepersonaliseerde line-art portret een originele en bijzondere uitkomst. 

Dit gepersonaliseerde line-art portret wordt met veel liefde en betrokkenheid ontworpen. We ontwerpen dit gepersonaliseerde line-art portret echt samen, we doen het stapje voor stapje tot het abstracte minimalistische eindresultaat ontstaat. Dit is een portret waar je gezin zich niet alleen op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm, haren en lengteverhoudingen zal herkennen, maar ook op een stukje innerlijkheid en specifieke gezinsdynamiek.

Onderdeel van het gezin
Tijdens de eerste briefing is Less with Lines echt even onderdeel van het gezin, waarin wij jullie gezin leren kennen en op zoek gaan naar de juiste dynamiek om te gebruiken in het ontwerp. Daarna ontstaat er vanuit ons hart een ontwerp en vloeit de inkt over het papier. Na een feedbackronde is er nog een finetuning zodat er echt een meesterwerk line-art portret ontstaat waar we samen trots op kunnen zijn. 

Een favoriet!
Het gepersonaliseerde line-art portret is een grote favoriet en een veelvuldig gekozen jubileum cadeau, huwelijkscadeau, kraamcadeau of gewoon een waardevol bezit voor het eigen gezin. Ondertussen is het gepersonaliseerd line-art portret van Less with Lines onder velen een begrip geworden. Dit is ontstaan vanuit inspiratie van mijn eigen familiegeschiedenis. Benieuwd naar dat verhaal? Lees het hier!