Inleidende Nieuwsbrief soft launch Felt Family

Kennismaken met de kracht van
FELT FAMILY

De populaire houten 3D gezinsportretten van Less with Lines hebben vele harten veroverd door hun eenvoudige, maar toch doordachte ontwerpen. Ondanks het minimalistische karakter vertelt het ontwerp zoveel over de verbinding en warmte binnen het gezin. Door de subtiele dynamiek blijven de ontwerpen verrassen en lijken met de verandering van het daglicht zelf ook te veranderen. Kortom: een kunstwerk dat persoonlijk en uniek is en nooit gaat vervelen. 

 

Deze week is de lancering van het zusje van de houten portretten.

 

Felt Family: akoestische 3D kunstwerken van jouw gezin

 

The best of both worlds. Alle mooie eigenschappen van de houten portretten maar dan met nog meer diepgang in de verbinding doordat het materiaal flexibeler is én een functioneel doel heeft. De nieuwe 3D portretten zijn van duurzaam vilt gemaakt waardoor ze naast het esthetische ook een geweldig akoestische functie in de ruimte vervullen. 
Tijdens de lancering mogen de eerste 20 kunstwerken tegen een speciale early-bird prijs gekocht worden.  

Met meer dan 35 verschillende gezinssamenstellingen, 5 verschillende kleuren en 9 verschillende formaten is er voor ieder wat wils. 

W A N N E E R?

Op woensdag 22 feb gaat er om 16 uur een mail uit naar iedereen die op de interesselijst staat. Hierin vind je het wachtwoord om de webshop van Felt Family exclusief te bezoeken. 

 

Omdat er zoveel aanmeldingen zijn voor deze lancering wordt er een oriëntatie mail gestuurd zodat de kansen zo gelijk mogelijk verspreid worden en iedereen alvast wat keuzemogelijkheden kan bekijken. Dan kun je vooraf nadenken over de kleurkeuzes en het formaat bijvoorbeeld en kost het je niet veel tijd op woensdag waardoor je misschien misgrijpt wat je graag had willen bestellen. 

 

Wil je nog meer details over de totstandkoming van Felt Family en heb je onderstaande video nog niet op social media gezien dan is dit de moeite waard. Ken je iemand die deze collectie geweldig gaat vinden? Stuur dit mailtje gerust door. Als diegene dan zelf ook een mail wil krijgen met het wachtwoord dan is de lijst hier te vinden.